Jak připravit polentové hranolky s čerstvým sýrem | recept
Polentové hranolky | recept. Polenta je kukuřičná kaše, která se v české kuchyni zabydluje pouze pozvolna. Přitom je to škoda, protože ji díky jemné chuti můžeme uplatnit jako další plnohodnotnou přílohu. Polentu lze připravovat buď opravdu v kašovité konzistenci, nebo hustší a nechat ji zatuhnout a pak nakrájet na potřebné tvary. V našem receptu se bude jednat právě o druhý případ. Polenta je zde doplněna čerstvým sýrem a posléze opečená na pánvi ve tvaru hranolků. Nejlépe chutná s bylinkovou solí, kterou lze snadno připravit doma.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Váš blog se mi mocl líbí a nejsem sama, stejně rády se s novinkami potěší i moje přítelkyně.
Váš blog se mi mocl líbí a nejsem sama, stejně rády se s novinkami potěší i moje přítelkyně.
Váš blog se mi mocl líbí a nejsem sama, stejně rády se s novinkami potěší i moje přítelkyně.
Váš blog se mi mocl líbí a nejsem sama, stejně rády se s novinkami potěší i moje přítelkyně.
Váš blog se mi mocl líbí a nejsem sama, stejně rády se s novinkami potěší i moje přítelkyně.
Váš blog se mi mocl líbí a nejsem sama, stejně rády se s novinkami potěší i moje přítelkyně.
Váš blog se mi mocl líbí a nejsem sama, stejně rády se s novinkami potěší i moje přítelkyně.
Váš blog se mi mocl líbí a nejsem sama, stejně rády se s novinkami potěší i moje přítelkyně.