Jak připravit plněné žampiony portobello | recept
Plněné žampiony portobello | recept. Žampiony portobello jsou větší, krémovější a chuťově výraznější než klasické bílé žampiony. Jedná se o větší a otevřené plodnice žampionu krémového. Skvěle se hodí ke grilování, pro přípravu steaku a bezmasých burgerů, ale také k zapékání. Jednoduchý a rychlý recept na žampiony portobello plněné špenátovo-smetanovou směsí naleznete v následujícím článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…
Jak na Nový rok připravit čočkový salát z vajíček a zeleniny
Majonézou nezatížený, plný zdravé čočky a zeleniny, tedy salát na Nový rok zcela dokonalý. Pouze vajíčky propojené spojení čočky a zeleniny zaji…
Jak připravit polotovar na čaj z černého rybízu | recept
Polotovar na čaj z černého rybízu | recept. Černý rybíz obsahuje velké množství vitaminu C a pektinu. Díky obsahu pektinu, šťávy a džemy z něj vyroben…
Jak v troubě upéct zdravé zeleninové karbanátky z tofu
Výtečná, navíc i zdravá alternativa smažených masových karbanátků v podobě těchto v troubě pečených zeleninových karbanátků z tofu je p…
Jak na hadovky v pikantní marinádě | recept na delikatesu z okurek
Jak na hadovky v pikantní marinádě | recept na delikatesu z okurek. Že jsou hadovky dobré akorát tak na salát? Omyl. Tyto marinované hadovky vás o tom…