Jak připravit pikantní smažený patizon | recept
Pikantní smažený patizon | recept. Patizon patří mezi tykve, stejně tak jako dýně či cuketa. Smažený patizon představuje jednu z nejoblíbenějších úprav této zeleniny. Zkuste si jej však připravit trochu netradičně – s pikantním nádechem nebo třeba velmi ostrou chutí. Jak připravit pikantní patizon smažený v těstíčku, se dozvíte na následujících řádcích.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit cuketové „bramboráky“ plněné hermelínem | recept
Cuketové „bramboráky“ plněné hermelínem | recept. Sezóna cuket je právě v plném proudu a možná již nevíte, co dobrého si z cukety připravit.…
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty. Na Wikipedii se dočtete že šakšuka je původem severoafrický zeleninový pokrm, který se stal velm…
Jak připravit květák v sýrovém těstíčku | recept
Květák v sýrovém těstíčku | recept. Květák se dá upravovat mnoha různými způsoby, jistě znáte smažený květák v trojobalu či těstíčku. Pokud…
Jak připravit zeleninové karbanátky | recept
Jak připravit zeleninové karbanátky | recept. Maso by se určitě nemělo jíst každý den. Pokud máte ve spíži pouze zbytky zeleniny, máme pro Vás tip. Zk…
Jak uvařit brokolici se sýrovou omáčkou | recept
Jak uvařit brokolici se sýrovou omáčkou | recept. Na podzim a v zimě by se zelenina spíše než v syrovém stavu měla jíst vařená. Syrová zelenina totiž…