Jak připravit pečenou delikatesu z hlívy ústřičné | recept z hub
Pekáček naplněný většími kusy kořením ochucených a olivovým olejem potřených hub, cibule i česneku, které jsou následně v troubě dozlatova opečené, jsou ve svém výsledku až nebývale snadnou, rychlou, a především výtečnou delikatesou z hlívy ústřičné. Můžete ji podávat jak k vínu, tak i jako úžasně lehkou večeři nebo oběd. Doplňte nejlépe bramborovou kaší.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit houby jako škvarky v sádle | recept
Houby jako škvarky v sádle | recept. Houbaření je náš národní sport, snad žádný jiný národ tak masově nehoubaří, jako právě Češi. V období růstu hub n…
Jak z brambor a šťavnaté zeleninové směsi připravit jemné muffiny | recept
I brambory zbylé z předešlého dne lze přeměnit do podoby velice atraktivní a chutné. A to jejich využitím do těchto jemných bramborových muffinů,…
Jak na rychlou chuťovku z růžičkové kapusty a sýra Grana Padano
Výrazná a nezaměnitelná chuť drobné růžičkové kapusty je tím pravým základem pro přípravu rychlé chuťovky, jejíž intenzita je podpořena nejen bylinkam…
Jak upéct slaný šťavnatý koláč s vejci a jarní cibulkou | recept
Tento zelenou cibulkou zpestřený, uvařenými vajíčky obohacený a svěžím kefírem ke šťavnatosti povznesený koláč, je po snadné přípravě velice atraktivn…
Jak na vaječné minifrittaty se zeleninou | recept pro vegetariány
Jak na vaječné minifrittaty se zeleninou | recept pro vegetariány. Řadu vaječných, a především k snídani oblíbených pokrmů bezpochyby oživí i tat…