Jak připravit pečenáče z kapra | recept
Recept na pečenáče z kapra. Pečenáče z kapra - to je zajímavá výzva pro každého, kdo má rád ryby. Počítejte s tím, že trvá dva až pet dnů, než se pečenáče z kapra řádně v nálevu proleží, ale pak to stojí za to. Nemyslíte? Podívejte se na recept pro přípravu pečenáčů z kapra.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat křehké pečivo z datlí | recept
Křehké pečivo z datlí | recept. Cukroví z datlí není u nás příliš obvyklé. Ještě si mnozí z nás pamatují, že koupit datle jindy než před Vánoci, nebyl…
Jak udělat vánoční salát s lososem | recept na bramborový salát
Jak udělat vánoční salát s lososem | recept na bramborový salát. Přináším vám další variantu bramborového salátu. Postupujeme podle níže uve…
Jak upéct cukroví žluté řezy | recept
Cukroví žluté řezy | recept. Žluté řezy jsou u nás vánoční klasikou. Oproti klasickým druhům cukroví se liší především přípravou. Těsto na následující…
Jak upéct vánoční poleno | recept
Vánoční poleno | recept. Vánoční moučník ve tvaru polene, který se peče ve Francii, je připomínka starého keltského zvyku. Vždy se vybral z krbu pěkný…
Jak připravit barevné rafaelo řezy | recept
Jak připravit barevné rafaelo řezy | recept. Kokosové kuličky rafaelo zná asi každý, u nás se těší oblibě jejich domácí napodobenina, která nesmí na V…
Jsem z Třeboňska, rybu mám ráda, ale občas /hlavně o Vánocích/ se stane, že mi zbydou již usmažené rybí řízky a nikdo je již nechce ani vidět. Tak udělám "pečenáče" - do větší sklenice se širším hrdlem pěkně naskládám vychladlé rybí řízky a zaliju lákem ze sladkokyselých okurek /na znojemský způsob/, který schovávám, když okurky použiju do salátu. Lák musí zalít celý obsah, navrch kápnu trochu dobrého oleje. Zašroubuju víčko, nechám v chladnu odležet 2-3 dny, může být i déle, ale kontrolovat vzhled obsahu. Do láku nesahejte holou rukou, používejte nejlépe dřevěné kleště jako na okurky či rychlokvašky Osvědčené a rychlé, zvládne každý. Dobrou chuť. V.S.