Jak připravit ovoce na čaj (ledový i horký) | recept
Jak připravit ovoce na čaj (ledový i horký) | recept. Recept je rychlejší variantou zpracování ovoce na populární pečený čaj. Rozdíl spočívá v kratší době tepelné úpravy, přičemž chuť výsledného nápoje z takto připravených ovocných druhů je srovnatelná. Tímto způsobem lze zpracovat téměř všechno ovoce, kombinace si vytvoříte podle své chuti a dostupnosti surovin. Základní recept můžete obohatit kořením nebo bylinkami. Já dávám přednost čistému ovoci, meduňku, mátu či limetu přidávám do hotového nápoje čerstvou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct ostružinový koláč | recept
Jak upéct ostružinový koláč | recept. Mezi námi je mnoho lidí, co z různých důvodů vyřadili mouku ze svého jídelníčku. Zejména pro ty je určen následu…
Jak připravit polotovar na čaj z černého rybízu | recept
Polotovar na čaj z černého rybízu | recept. Černý rybíz obsahuje velké množství vitaminu C a pektinu. Díky obsahu pektinu, šťávy a džemy z něj vyroben…
Jak nakupovat vodní meloun
Meloun je druh zeleniny, kterou si dopřává mnoho lidí zejména v létě. Vodní meloun s typicky červenou dužninou představuje osvěžující a skvělý způsob,…
Jak zavařit hrušky v medu | recept
Jak zavařit hrušky v medu | recept. Domácí kompoty se hodí mít v zásobě ve sklepě nebo spíži. V zimě je využijete na výborné koláče, dezerty nebo…
Jak naložit ovoce do alkoholu | recepty
Jak naložit ovoce do alkoholu | recepty. Konzervování v alkoholu údajně vynalezli v klášterech středověké Evropy. Ovoce můžeme nakládat do samotného a…