Jak připravit obložené chlebíčky | recepty
Obložený chlebíček by mohl být nazýván „králem české studené kuchyně“. Obložený chlebíček může mít nespočet podob, a přeci existují druhy obložených chlebíčků, které jsou pro svou vyváženou chuť oblíbenější. Přinášíme návod, jaké zásady je dobré dodržovat, aby byl každý obložený chlebíček lahůdkou, a dále dva profesionální recepty na nejoblíbenější chlebíček šunkový a obložený chlebíček s vajíčkem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
sendvič
Co je to "veka" a na co sa to podobá, pretoze v cudzine nic takého neexistuje, alebo ak áno, tak pochopitelne s iným názvom.
"...naneseme 35 g dobrého bramborového..."
"...vyskládáme 15-20 g dobré šunky..."
Myslíte, že niekto zámerne dá "zlý" šalát, alebo "zlú" šunku?
Myslím, že to treba vymazať.
Jou jou, chlebíčky..to je moje. Jen ta příprava mě dost vadí. Už jsem se je naučil objednávat s rozvozem. Ze zkušenosti, tedy pro pražské požitkáře doporučuji http://www.lahudky-palma.cz/chlebicky
A mimochodem, dobrou chuť :-)
Už se hodně moc těším a děkuji..
Je to bezva...
No, tak to si asi z toho přehršele nic nevyberu.Ale stejně už se těším.
No, tak to si asi z toho přehršele nic nevyberu.Ale stejně už se těším.
super moc se těším
Je to bezva a moc, moc děkuji za uveřejnění. Jsem sice dost dobrá kuchařka, umím hodně, ale přece je stále co se učit. Navíc celý život sbírám recepty a musela bych žít ještě tři sta let, abych vše vyzkoušela!
Ale přesto mne vše kolem receptů hodně baví. Dokážu v kuchařkách dlouho a radostně číst.
Děkuji proto Redakci za tento hodnotný a krásný dáreček, pro nás, "fanynky vaření". Vlasta - 75 let
sendvič