Jak připravit naložený bůček
Chcete-li ideální chuťovku k pivu, zvolte tento recept na naložený bůček. Vytvoříte tak naprosto úžasný, pikantnější a především mužským osazenstvem vítaný naložený bůček, který se k pivu hodí naprosto dokonale. Oceníte ho při oslavách, jelikož ho budete mít připravený v „záloze“, jen ho následně nakrájíte, ale i jako studenou večeři s chlebem a kyselou okurkou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit hořčicový vepřový bůček | recept
Hořčicový vepřový bůček | recept. Vepřové maso a vepřový bůček obzvlášť, nepatří mezi masa, která bychom měli konzumovat často. Obsahuje příliš velké…
Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso
Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso. Recept na pikantní kořeněný bůček je zde! Návod na přípravu je inspirován asijsko…
Jak naložit bůček, aneb jak udělat domácí slaninu | recept
Jak naložit bůček, aneb jak udělat domácí slaninu | recept . Česnekem provoněný bůček naložený ve slaném nálevu a následně podávaný s čerstvým ch…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit provensálské vepřové ratatouille nudličky | recept s vínem
Provensálskou kuchyní inspirovaný a voňavým kořením prostoupený pokrm, v němž se s patřičným francouzským šarmem v jednom hrnci doplňuj…