Jak připravit nadýchané lívance z bramborového těsta | recept
Nadýchané lívance z bramborového těsta | recept. Lívanečky z kynutého bramborového těsta jsou vláčnější a nadýchanější než z litého klasického těsta. Doporučuje se podávat je k dušené zelenině a masu. U nás se připravují stejně jako klasické, sypané cukrem se skořicí, nebo s ovocnou omáčkou. Vyzkoušejte je, určitě nebudete zklamáni.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat domácí žloutkové věnečky | recept z odpalovaného těsta
Domácí žloutkové věnečky | recept. Věnečky s krémem patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější cukrářské výrobky. Kvalitní věneček z poctivých surovin není…
Jak upéct kynutou bábovku s mákem | recept
Kynutá bábovka s mákem | recept. Mák v kuchyni je specialitou střední Evropy. Moučníky s mákem jsou vyhledávanou a oblíbenou lahůdkou. Mák nemus…
Jak upéct ořechový chléb | recept
Jak upéct ořechový chléb | recept. Pečení domácího chleba je zábava a peče ho spousta lidí, stačí zabrousit do některých internetových diskusí.…
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept. Pokud jste příznivci netradičních chutí, následující recept je přesně pro Vás! Recept je velmi starý a původ…
Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept. Připravit hezky nadýchané, správně vyběhlé suflé se občas nepodaří ani zkušenému kuchaři. Aby se tato šlehan…