Jak připravit mexickou kuřecí polévku „pozole“ | recept
Mexická kuřecí polévku „pozole“ | recept. Pozole je hustá mexická polévka s masem, rajčaty a kukuřicí, dochucená je limetkovou šťávou, chilli papričkami a česnekem. Její příprava je jednoduchá a výsledný pokrm se hodí jako samostatný oběd či večeře, neboť je velmi sytý. V Mexiku se podává i pro zlepšení stavu v případě chřipky nebo také kocoviny.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit burritos s mletým masem a zeleninou | recept z mezinárodní kuchyně
Jak připravit burritos s mletým masem a zeleninou | recept z mezinárodní kuchyně. Burrito tvoří tradiční součást mexické kuchyně. Jedná se o pšeničnou…
Jak připravit mexický těstovinový salát s černými fazolemi | recept
Jak připravit mexický těstovinový salát s černými fazolemi | recept. Vydatný, výrazný a hlavně výtečný – přesně takový je salát podle tohoto receptu.…
Jak připravit enchiladas s masem a zeleninou | recept
Enchiladas s masem a zeleninou | recept. Enchiladas je tradiční mexický pokrm připravovaný jak jinak než z tortilly. Kukuřičná tortilla se naplní…
Jak připravit domácí pšeničné tortilly s kuřecím masem | recept
Domácí pšeničná tortilla | recept. Připravit domácí tortilly vypadá složitě, ale nenechte se zmást, zvládne to opravdu každý. Příprava domácí tortilly…
Jak uvařit mexický ohnivý hrnec | recept
Mexický ohnivý hrnec | recept. Ohnivý hrnec, jak je patrné již podle názvu, je inspirován mexickou kuchyní. Ta ve velké míře používá různé druhy…