Jak připravit maďarský perkelt | recept
Maďarský perkelt | recept. Hovězí perkelt je vlastně takovou čistě zeleninovou variací na guláš. Jako maso použijte kližku, která se na to hodí nejlépe. Dále jsou zde červené papriky, nejideálnější je použít kapie, které mají výraznou a šťavnatou chuť. Nakonec přijdou ještě rajčata, zvláště v zimním období jsou nejlepší volbou ty z plechovky, mají plnější chuť než čerstvé. Maďarský perkelt je ideálním jídlem v chladných měsících, kdy vás zahřeje hned dvakrát, jak při samotné konzumaci, tak již při jeho přípravě, je totiž poměrně zdlouhavá, ale výsledek za to čekání stojí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit rumunský guláš | recept
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Jak připravit marinované thajské hovězí satay na grilu | originální recept
Jak připravit marinované thajské hovězí satay na grilu | originální recept. Tento recept vás ohromí svojí bohatou chutí. Tajemství dobrého satay se sk…
Jak na hovězí pečeni po orientálsku | recept
Hovězí pečeně po orientálsku | recept. Šťavnaté plátky hovězího masa se slaninou na řezu, přelité hustou červenou omáčkou s houbami a zeleni…
Jak připravit hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept
Hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept. Tato úprava hovězího masa je uvedena v Recepturách teplých pokrmů pod názvem Kručeniky volyňské.…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…