Jak připravit lehký letní salát z kedlubny | recept
Lehký letní salát z klednubny | recept. V létě, více než kdy jindy, obohacujme jídelníček saláty z čerstvé sezonní zeleniny. Jsou zdravé, tuzemská zelenina je v sezoně nejchutnější a s přídavkem šunky, sýra nebo vajec snadno zhotovíme rychlou večeři. V době, kdy je přebytek kedlubnů, vyzkoušejte salát se smetanou, vejcem a šunkou. Chutná dobře, zasytí a pokud zaměníte smetanu za bílý jogurt, je vhodný i pro dietáře. Poměr surovin uvádím orientačně.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat nejjednodušší rajčatový salát s jarní cibulkou a zakysanou smetanou | recept
Rajčatový salát s jarní cibulkou a zakysanou smetanou | recept. Srpen patří rajčatům, můžeme si pochutnávat na nejrůznějších odrůdách. Jisté však je,…
Jak připravit salát s nektarinkami a balkánským sýrem | recept
Jak připravit salát s nektarinkami a balkánským sýrem | recept. Salát z letní zeleniny je klasika, která sice neomrzí, ale občas je fajn zkusit něco n…
Jak udělat ředkvičkový salát se zelím | recept
Ředkvičkový salát se zelím | recept. Sezona čerstvé tuzemské zeleniny v obchodech začíná rychlenými ředkvičkami. Ředkvička se pěstuje pro křehké a chu…
Jak připravit jarní vajíčkový salát podle ČSN 50152 | recept
Jarní vajíčkový salát podle ČSN 50152 | recept. Dnes je móda retro. V diskuzních fórech se vzpomíná na dobu minulou, probírají se staré kuchyňské spot…
Jak udělat salát se strouhaným sýrem | recept
Salát se strouhaným sýrem | recept. Sýrový salát z dnešního receptu se hodí jako předkrm, pomazánka na pečivo, chlebíčky i jako svačina. Salát je…