Jak připravit lahodnou svíčkovou na smetaně | recept
Lahodná svíčková na smetaně | recept. Svíčková se šesti – klasika našich restaurací a jídelen. Domácí chutná ale stejně nejlépe. Co na tom, že se většinou vaří z jiného kusu hovězího masa, než je onen sval, tvarem připomínající svíci, podle kterého dostal jméno. Na masu záleží dobrý výsledek, na přípravu používejte kvalitní zadní hovězí. Rozhodnete-li se vyzkoušet následující recept na lahodnou svíčkovou, nebudete zklamáni.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit kedlubny plněné masovou náplní | recept
Kedlubny plněné masovou náplní | recept. Zelenina, plněná ochuceným mletým masem, nemusí být jen všeobecně známá paprika. Plnit jdou i jiné druhy např…
Jak připravit slepici na paprice | recept
Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jí…
Jak připravit hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept
Hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept. Tato úprava hovězího masa je uvedena v Recepturách teplých pokrmů pod názvem Kručeniky volyňské.…
Jak připravit kotlety s omáčkou z plísňového sýra | recept
Jak připravit kotlety s omáčkou z plísňového sýra | recept. Vyšší venkovní teploty příliš nepřejí složitému a dlouhému vyvařování. Raději trávíme voln…
Jak uvařit masové koule v rajské omáčce | recept
Masové koule v rajské omáčce | recept. Rajská omáčka patří k pilířům české kuchyně. Nikdy, pokud ji vaříte z čerstvých rajčat, nebude stejná. I ostatn…