Jak připravit kuřecí prsa se směsí opečeného lilku a lišek | recept
Jak připravit kuřecí prsa se směsí opečeného lilku a lišek | recept. Češi jsou nejen národ pivařů, ale také národ houbařů. Většina se těší na smaženici a houbové řízky. Přitom se z hub dají uvařit a připravit zajímavější jídla. Letošní sezona je bohatá zvlášť na lišky. Lišky patří mezi nejlahodnější houby. Mají krásnou vůni, drží si pevný tvar a v pokrmech moc hezky vypadají. Příprava tohoto jídla není vůbec složitá.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit kuřecí prsa s ryzci a smetanou | recept
Jak připravit kuřecí prsa s ryzci a smetanou | recept. Jídlo s minimem práce a surovin, přesto s výbornou kořeněnou chutí. Jedno ale se přece jen najd…
Jak na rychlou lilkovou pánev načerno | recept
Jak na rychlou lilkovou pánev načerno | recept. Tato efektně vypadající pánev plná velkých kusů barevné zeleniny vás velice snadno přesvědčí, že rychl…
Jak upéct houbovou nádivku | recept
Jak upéct houbovou nádivku | recept. Zakomponovat do slané nádivky houby bylo přímo osvícením. Kousky na másle podušených hub, ochucené česnekem a maj…
Jak upéct závin z listového těsta s liškami | recept s houbami
Jak upéct závin z listového těsta s liškami | recept s houbami. Lišky jsou populární jedlou houbou už od starověku. Není se čemu divit, jejich lehce m…
Jak zapéct chléb s houbovou směsí | recept s houbami
Jak zapéct chléb s houbovou směsí | recept s houbami. Tento zajímavý recept na houbovou svačinku se ke mně dostal řetězovým e-mailem, takže bohuž…