Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku
Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku | recept na minutku z kuřecího masa. Kuřecí maso se na talíři nikdy neomrzí. Je tolik způsobů jak ho připravit, stačí si jen vybrat z nepřeberného množství receptů. Dnes se s vámi podělím o recept na minutku z kuřecích prsíček. Směsi dodává pikantní a nezvyklou chuť závěrečné dochucení rybízovým džemem. Džem nevynechávejte, bez něj to není ono. Nebojte se, vyzkoušela jsem za vás.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat drůbeží maso po italsku | recept
Jak udělat drůbeží maso po italsku | recept. Drůbeží maso s krémovou náplní z gorgonzoly, to je lahůdka s italským přízvukem. Připravte si kuřecí prsa…
Jak připravit vynikající kuřecí saté | jíme zdravě
Kuřecí saté (satay) je velmi jednoduché jídlo obvykle připravované na grilu a podávané ve formě špízu s výraznou omáčkou, velmi často chilli nebo araš…
Jak udělat lehký oběd během 20 minut | kuřecí prsa s broskvovým salátem
Dnešní tip na rychlý a lehký oběd se hodí do letního jídelníčku. V létě se nikomu nechce zdlouhavě vyvařovat a ani není chuť na klasickou českou kuchy…
Jak udělat slaný závin z listového těsta a kuřecího masa | recept
Recept na slaný závin z listového těsta a kuřecího masa – Kuřecí řízky lze snadno připravit i jinak než jen v trojobalu anebo v přírodní variantě. Vyn…
Jak udělat kuřecí pánev po asijsku | recept
Jak udělat kuřecí pánev po asijsku | recept. Pusťte se do vaření, snadnější to nikdy nebylo. Potřebujeme kuřecí maso a s ním uděláme zázraky - stejně…
Kuracie prsia pripravujem už viac ako 60 rokov. Aj tento spôsob ma kladne oslovil. Rozhodne, teda ak je to na poľovnícky spôsob, do neho dávam mletú borievku (jalovec) a pred restovaním pečeň marinujem aspoň 120´ v plnotučnej Liptov horčici. Okreb viničkového džemu je veľmi vhodný aj džem brusnicový.