Jak připravit kuřecí nudličky s čínským zelím | recept
Kuřecí nudličky s čínským zelím | recept. V zimních měsících přichází na náš trh zajímavá zelenina, pekingské zelí. Má široké kuchyňské uplatnění, je vhodné syrové do salátů, tepelně upravené jako příloha, nebo vařené, polité máslem a sypané osmaženou houskou. Zelí má pevné hlávky, odebíráme jednotlivé listy a nespotřebovaný zbytek uchováváme zabalený v potravinářské folii v chladničce, kde vydrží několik týdnů. Silné dužnaté řapíky pekingského zelí se přidávají i do masových směsí v čínské kuchyni. Jednu takovou variaci na rychlou „čínu“ naleznete v článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zapůsobit neotřelým pokrmem z kuřecích nudliček, piva a balzamika
Neotřelé, avšak působivé spojení piva a balzamika zapůsobí nejen na jemné kuřecí nudličky, ale i vaše chuťově buňky. Během dušení totiž pivo a balzami…
Jak připravit vepřové nudličky s květákem po čínsku | recept
Vepřové nudličky s květákem po čínsku | recept. Pokrmy připravované s malým množstvím masa a zeleninou jsou u nás doma velmi oblíbené. Někdy v sedmdes…
Jak uvařit kuřecí maso se zeleninou | recept
Kuřecí maso se zeleninou | recept. Spojení kuřecího masa se zeleninou může mít díky mnoha druhům zeleniny pokaždé jinou chuť. Vždy to bude ale pokrm l…
Jak upéct kuřecí křupavé kousky | recept
Kuřecí křupavé kousky | recept. Křupavé kousky kuřecího masa, upečené podle následujícího receptu, potěší zejména ty, jež mají v oblibě jistý řet…
Jak připravit kantonskou rýži | recept
Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné…