Jak připravit kuřecí galantinu s vepřovým masem a mandlemi | recept
29. Listopad 2013
Co je galantina? Kuřecí galantina (čti galantin) je kuřecí roláda plněná nádivkou, ale s tím rozdílem, že je tepelně upravena v páře a podává se zastudena. Galantina z kuřete je spíše slavnostní pokrm. Na kuřecí galantinu si přichystejte vykoštěné kuřecí maso, olivový olej, mleté maso vepřové, bůček, mandle, petrželku, sůl a pepř. Recept na kuřecí galantinu s vepřovým masem a mandlemi ve videu od Chefparade. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak upéct kuřecí roládu s jarní nádivkou | recept
Recept na kuřecí roládu s jarní nádivkou. Masová roláda je vynikající jídlo a zároveň nekonečná inspirace profesionálních kuchařů i hospodyň v domácno…
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Jak upéct krémové řezy s polevou z arašídového másla | recept
Tyto jedinečné čokoládové řezy jsou přesně tím zákuskem, kdy jeden kousek nikdy nestačí. Jedinečné souznění jemného arašídového másla a intenzivní čok…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Diskuze k videu