Jak připravit klasický španělský ptáček | recept
Jeden recept na dva typy španělských ptáčků. I když se španělský ptáček v restauracích nabízí mezi hotovými jídly v denních menu, doma připravené španělské ptáčky patří spíš k jídlům svátečním. Příprava španělských ptáčků je pracnější, a také suroviny nepatří k nejlevnějším. Nabízíme průvodce přípravou a recept na španělské ptáčky, aby se povedly, nic nepřišlo nazmar a všichni si pochutnali.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit maďarský perkelt | recept
Maďarský perkelt | recept. Hovězí perkelt je vlastně takovou čistě zeleninovou variací na guláš. Jako maso použijte kližku, která se na to hodí nejlép…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Jak připravit minivětrníčky s dvojím krémem a čokoládovou polevou | recept
Minivětrníčky s dvojím krémem a čokoládovou polevou | recept. Větrníky patří k české cukrářské klasice. Vyzkoušejte si větrníky připravit doma v minip…
Jak zapéct květák s masem, paprikou a sýrem | recept
Jak zapéct květák s masem, paprikou a sýrem | recept. Dnešní předpis na zapečený květák je příjemnou změnou proti zažité úpravě této oblíbené zeleniny…