Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek

Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek

Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek. Vrcholí sklizeň jablek, a tak se vám mohou hodit osvědčené recepty na jejich zpracování s minimální investicí a to jak časovou, tak finanční. Hotové polotovary se budou hodit v zimě na ovocné koláče, buchty, přesnídávky a jiné jablečné pochoutky. Zpracujete tak i jablka, která se nehodí na delší uskladnění – potlučená, červivá nebo jinak poškozená. V žádném případě však plody nesmějí být nahnilé a vykrájené!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zavařit jablka na štrúdl
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.