Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek
Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek. Vrcholí sklizeň jablek, a tak se vám mohou hodit osvědčené recepty na jejich zpracování s minimální investicí a to jak časovou, tak finanční. Hotové polotovary se budou hodit v zimě na ovocné koláče, buchty, přesnídávky a jiné jablečné pochoutky. Zpracujete tak i jablka, která se nehodí na delší uskladnění – potlučená, červivá nebo jinak poškozená. V žádném případě však plody nesmějí být nahnilé a vykrájené!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat jablečný rosol s mrkví a rumem | recept na zpracování jablek
Jak udělat jablečný rosol s mrkví a rumem | recept na zpracování jablek. Nabízím vám tip na zpracování jablek nehodících se k uskladnění. Už naše babi…
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Jak udělat jablečno-dýňové pyré | napodobenina pyré z meruněk
Jak udělat jablečno-dýňové pyré | napodobenina pyré z meruněk. Ovocná kaše – pyré z jablek a dýně dobře chutná i jen tak. Když ho ale vylepšíte šťávou…
Jak upéct jablečný koláč s nutellou | výborný moučník
Jak upéct jablečný koláč s nutellou | výborný moučník. Šťavnatý koláč, v němž je vláčné lité těsto proloženo tenkými plátky svěžích jablek a okra…
Jak na jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept
Jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept. Jablečný dort je klasikou, která nikdy neomrzí. Pokud už jste na tento nepečený dort v záplavě…