Jak připravit jablečné lívanečky | recept
Jablečné lívanečky | recept. Využití jablek v kuchyni je mnohostranné. Jablka se používají v teplé i studené kuchyni. Tepelná úprava jablka ochuzuje o velkou část vitaminů. Proto na teplé pokrmy vybíráme jablka, která se nehodí ke skladování nebo jablka skladovaná, když jim dochází čas. Nabízím recept na známý moučník vylepšený přídavkem jablek.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct lívance s ovesnými vločkami | recept
Lívance s ovesnými vločkami | recept. Klasické lívance z litého těsta můžeme vylepšit přidáním ovesných vloček. Ovesné vločky jsou bohatým zdrojem vlá…
Jak připravit jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept
Jablečná povidla se šťávou z bezinek | recept. Povidla z jablek jsou v kuchyni oblíbenou surovinou. Používají se jako náplň do buchet, koláčů a dají s…
Jak upéct jablečné řezy i pro diabetiky | recept
Jablečné řezy | recept. Moučníky z jablek se nikdy neomrzí. Jablka jsou dostupná po celý rok a ten, kdo nemá vlastní sad, má možnost si je na podzim n…
Jak upéct třešňový koláč z podmáslí | recept
Třešňový koláč z podmáslí | recept. Ovocné koláče k létu patří. Kdy jindy si je dopřávat, když ne teď. Postupně dozrávají různé ovocné druhy a moučník…
Jak upéct banánově-rumový zákusek s máslově jemnou žervé polevou
V chuti i vůni výrazně banánový, ve vůni pak navíc rumem podpořený, sladce laděný, avšak podmáslím osvěžený. Právě takový je tento snadný zákusek…