Jak připravit italský dezert bomboloni | recept
Italský dezert bomboloni | recept. Bomboloni – tradiční italský dezert velmi podobný našim koblihám. Název se překládá do češtiny taktéž jako „koblihy“ a v originále se vztahuje ke slovu „bomba“. Opravdu se jedná o kalorickou bombu, určitě se však nic nestane, pokud si ji jednou za čas dopřejete. Připravuje se z kynutého těsta a plní vanilkovým či jiným krémem. Recept na italský dezert bomboloni a stejně tak i návod na přípravu zdravé domácí nutelly naleznete na následujících řádcích.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct dort s malinami a citronovým krémem | recept
Dort s malinami a citronovým krémem | recept. Léto a ovocné dezerty prostě patří k sobě, zkuste si dle následujícího receptu upéct dort s malinami a c…
Jak si udělat domácí Lemon curd | recept
Domácí Lemon curd (citronový krém) | recept. Citrusová sezona je v plném proudu a je tedy čas na vyzkoušení domácího citronového krému, v obchodech pr…
Jak upéct minicheesecaky | recept
Jak upéct minicheesecaky | recept. V létě je nejlepší jíst venku, na čerstvém vzduchu prostě chutná všechno lépe. Proto je i dobré volit takový d…
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept. Recept na následující koláč sice nepatří k těm nejrychlejším, ale rozhodně není náročný na suroviny. Obsahuj…
Jak upéct koláč s hroznovým vínem | recept
Koláč s hroznovým vínem | recept. Netradiční koláč s bobulemi hroznového vína má svůj původ v maďarské kuchyni. I když zpočátku jsem ho ochutnávala s…