Jak připravit hovězí Wellington s holandskou omáčkou | recept
Recept na hovězí Wellington s holandskou omáčkou a grilovanou zeleninou. Hovězí maso nakrájené na špalíčky osolíme, opepříme, potřeme dijonskou hořčicí a zprudka orestujeme. Necháme odležet. Poté obalíme orestovaným a vysušeným osoleným listovým špenátem, podušenými hříbky na másle se špekem, česnekem a tymiánem. Vzniklou roládu zabalíme do listového těsta. Pečeme 20 až 25 minut při teplotě 59°C. Ve výsledku musí být maso uvnitř růžové. Grilovanou zeleninu zvolíme dle chuti. Před restováním zeleninu nasolíme.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept. Dopřejme si zvěřinové hody i doma. Tentokrát si připravíme chutné kančí maso, zvolíme kančí hřbet na ho…
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept. Připravíme si králičí stehna na červeném zelí. Králičí maso je hlavně ve Francii velice vyhled…
Jak připravit bažanta po myslivecku | recept
Jak připravit bažanta po myslivecku | recept. Maso z bažanta je suché, a proto jej při úpravě obvykle obložíme slaninou. Stejně tak to uděláme v…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…