Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit hovězí Wellington s holandskou omáčkou | recept

06. Září 2011

Recept na hovězí Wellington s holandskou omáčkou a grilovanou zeleninou. Hovězí maso nakrájené na špalíčky osolíme, opepříme, potřeme dijonskou hořčicí a zprudka orestujeme. Necháme odležet. Poté obalíme orestovaným a vysušeným osoleným listovým špenátem, podušenými hříbky na másle se špekem, česnekem a tymiánem. Vzniklou roládu zabalíme do listového těsta. Pečeme 20 až 25 minut při teplotě 59°C. Ve výsledku musí být maso uvnitř růžové. Grilovanou zeleninu zvolíme dle chuti. Před restováním zeleninu nasolíme.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.