Jak připravit grilovaný filet z tresky na pyré z červené řepy | recept
Máte-li rádi grilované ryby, pak vás jistě osloví následující videorecept, který přináší podrobný postup, jak připravit grilovaný filet z tresky na pyré z červené řepy. Lehká ryba v kombinaci s lahodnou a zdravou červenou řepou vás jistě svou chutí oslní. K přípravě chutného filetu budete potřebovat filet z tresky, panenský olivový olej, sůl, syrovou a pečenou řepu, brusinkový kompot, mandlové lupínky, tmavé balsamico. Přejeme vám dobré chutnání.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Jak poznat nejznámější ryzce | recept na nakládané ryzce
Ryzec je houba známá již od starověku. Najdete ji vyobrazenou na freskách v Pompejích a o ryzci se zmiňuje již Plinius starší ve svém díle Naturalis h…
Jak poznat lišky a stročky | recept na liškovou omáčku
Lišky z rodu Cantharellus a jemu příbuzných rodů patří mezi nejvyhledávanější jedlé houby. Jsou velmi citlivé na čistotu životního prostředí. V posled…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Jak správně skladovat pečivo
Ačkoliv pečivo kupujeme neustále, většina lidí ho skladuje špatně. V první řadě je potřeba upozornit na to, že je potřeba kupovat pečivo vždy čerstvé.…