Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí pickles | recept na kvašenou zeleninu

Jak připravit domácí pickles | recept na kvašenou zeleninu

Domácí pickles | recept na kvašenou zeleninu. Jistě všichni znáte rychlokvašky, které ne každému chutnají. Kysané zelí však určitě používá naprostá většina z nás. Nicméně kysané zelí z obchodů bývá plné přídatných látek a často také sterilizované, čímž je ochuzené o cenné látky a vitamíny. Řešením je udělat si kysané zelí nebo další druhy kvašené zeleniny – neboli pickles doma. Kvašená zelenina obsahuje velké množství vitamínů, minerálů, vlákniny a enzymů napomáhajících trávení, je velmi prospěšná pro imunitu. Ukážeme Vám, jak si výbornou kvašenou zeleninu snadno vyrobit doma. Recept na domácí pickles Vám představíme v našem článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.