Jak připravit ďábelský patizon | recept na pikantní směs na topinky
Jak připravit ďábelský patizon | recept na pikantní směs na topinky. I z nevýrazného patizonu lze připravit výbornou pikantní, ba přímo ďábelskou pochoutku. A to za podpory hojné dávky cibule, česneku a výrazného koření. S nimi během několika minut vykouzlíte neskutečnou lahůdku, ke které už stačí jen poctivě opečená topinka a vychlazené pivo.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak z brambor a šťavnaté zeleninové směsi připravit jemné muffiny | recept
I brambory zbylé z předešlého dne lze přeměnit do podoby velice atraktivní a chutné. A to jejich využitím do těchto jemných bramborových muffinů,…
Jak na rychlou chuťovku z růžičkové kapusty a sýra Grana Padano
Výrazná a nezaměnitelná chuť drobné růžičkové kapusty je tím pravým základem pro přípravu rychlé chuťovky, jejíž intenzita je podpořena nejen bylinkam…
Jak upéct slaný šťavnatý koláč s vejci a jarní cibulkou | recept
Tento zelenou cibulkou zpestřený, uvařenými vajíčky obohacený a svěžím kefírem ke šťavnatosti povznesený koláč, je po snadné přípravě velice atraktivn…
Jak připravit pečenou delikatesu z hlívy ústřičné | recept z hub
Pekáček naplněný většími kusy kořením ochucených a olivovým olejem potřených hub, cibule i česneku, které jsou následně v troubě dozlatova opečen…
Jak na vaječné minifrittaty se zeleninou | recept pro vegetariány
Jak na vaječné minifrittaty se zeleninou | recept pro vegetariány. Řadu vaječných, a především k snídani oblíbených pokrmů bezpochyby oživí i tat…