Jak připravit bulharský salát s vepřovým masem | receptura z Norem studené kuchyně
Bulharský salát s vepřovým masem je upravená receptura z Norem studené kuchyně vydané v roce 1958. Receptura je uvedena pod číslem 0527. Všechny složky jsou zachovány, jen množství jsem upravila na desetinu. Přece jen salát ze 3 kilogramů masa je na běžnou domácnost trochu moc. Salát je výborný, doporučuji přidat feferonku, aby byl ještě pikantnější. Myslím si, že maso by šlo nahradit dobrou uzeninou, ale to už nechám na vás.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat pomazánku z vepřové konzervy | recept
Jak udělat pomazánku z vepřové konzervy | recept. Pomazánka z vepřového masa patří k našim klasickým pomazánkám. Jak si připravit pomazánku z vepřovéh…
Jak připravit salát z opékaných paprik a cuket s česnekem a bazalkou | recept
Salát z opékaných paprik a cuket s česnekem a bazalkou | recept. Máme tu sezón letní zeleniny, využijte ji a připravte si rychlý salát. Potřebovat bud…
Jak připravit salát z nových brambor a tuňáka | recept
Salát z nových brambor a tuňáka | recept. V teplejších obdobích roku dáváme přednost odlehčené stravě. Je dostatek čerstvé zeleniny, a proto ji z…
Jak připravit pomazánku z pečené cukety | recept
Jak připravit pomazánku z pečené cukety | recept. Pojďme využít přebytky z letošní úrody a užít si cukety do posledního plodu. Zkuste podle násle…
Jak připravit salát ze slepičího masa | recept
Salát ze slepičího masa | recept. Slepičí maso je neprávem v naší kuchyni opomíjené na úkor masa kuřecího. Přitom polévka ze slepice je mnohem silnějš…