Jak připravit bešamelovou omáčku – bešamel | recept
Bešamelová omáčka | recept. Bešamelová omáčka se používá k zapékání masitých, zeleninových nebo rybích pokrmů. Můžeme ji také ochutit a podávat samostatně s přílohou. K ochucení bešamelu se hodí houby, zelené natě, křen, šunka, sýr, citronová kůra i šťáva. Bešamel ochucený nastrouhaným tvrdým sýrem je vynikající k zapékání. Připravit si základní bešamelovou omáčku je snadné, poradíme vám, jak na to.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Jak na šťavnatý cuketový koláč z listového těsta, sýru a pikantního zakysaného krému
Jemná a šťavnatá cuketa upravená v podobě slaného koláče z listového těsta, k tomu navíc v opojení sýru a pikantního zakysaného kr…
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept. Recept na netradiční úpravu bílé vinné klobásy pochází z polské kuchy…
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept. Veskrze netradiční květák s nevšední úpravou i chutí, který vás ohromí svým ex…
Jak na lilkové čatní s rajčaty a česnekem
Jak na lilkové čatní s rajčaty a česnekem. Čatní je kořeněná sladko-kyselá směs marmeládové konzistence, která je úžasná snad k čemukoliv. Tato p…