Jak připravit Beluga salát se zeleninou a balkánským sýrem | recept
Jak připravit Beluga salát se zeleninou a balkánským sýrem | recept. Beluga je černá čočka, která svůj název „podědila“ po kaviáru, drobnými zrnky i barvou ho totiž připomíná. Beluga je takovým luxusem mezi luštěninami. Nenadýmá, nemusí se předem namáčet a při vaření se nerozvaří. Naprosto ideální právě do salátů. V případě tohoto salátu je její nasládlá, jemně oříšková chuť vyvážená slaným sýrem a výraznými sušenými rajčaty. To vše, doplněné zeleninou, podtržené čerstvou petrželkou a sladkokyselou zálivkou, vytvoří pokrm veskrze luxusní.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit sytou luštěninovou polévku | recept
Jak uvařit sytou luštěninovou polévku | recept. Talíř poctivé polévky, ve které doslova stojí lžíce, přijde v tomto období určitě vhod. Především…
Jak připravit řecký kuskusový salát s cizrnou | recept
Jak připravit řecký kuskusový salát s cizrnou | recept. Odlehčený, ale poměrně sytý salát, v němž drobný kuskus obalí zrnka oříškově jemné a zdra…
Jak připravit zapečené fazole s bramborami a slaninou | jednoduchý recept
Jak připravit zapečené fazole s bramborami a slaninou | jednoduchý recept. Kvalitní snídani po společensky náročném večeru jistě někdy ocení každý z…
Jak uvařit zeleninové ragú z černé čočky a kokosového mléka | recept
Jak uvařit zeleninové ragú z černé čočky a kokosového mléka | recept. Kombinace jemného kokosového mléka a pikantního koření je sama o sobě skvostná.…
Jak uvařit dhal z červené čočky | recept
Jak uvařit dhal z červené čočky | recept. Dhal – to je doslova dar indické kuchyně. Ta dokonalá souhra typického indického koření s dokonale vyla…