Jak připravit artyčok pro použití v kuchyni
Chystáte se použít nějaký z receptů na artyčok? Poštěstí-li se vám koupit artyčok čerstvý, měli byste vědět, jak jej správně před kuchyňskou úpravou očistit. Je známo, že artyčok podporuje detoxikační činnost jater, zlepšuje trávení a zabraňuje ukládání cholesterolu. Už z těchto důvodů je vhodné artyčok na pultech obchodů nebo na farmářských trzích vyhledávat. Příprava artyčoku krok za krokem ve videonávodu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak používat v kuchyni tofu II. | recepty
Jak používat v kuchyni tofu II. | recepty. Tofu je tzv. sójový sýr, který je vydatným zdrojem komplexních bílkovin a má v kuchyni všestranné využití.…
Jak uvařit párky, aby nepopraskaly | rady
Jak uvařit párky, aby nepopraskaly | rady. Možná nad tímto problémem vyskytujícím se nezřídka v kuchyních bádalo nespočet vědců. Vždyť popraskané párk…
Jak ve Wordu vytvořit vlastní styly textu | rady
Jak ve Wordu vytvořit vlastní styly textu | rady. Ne každému se zamlouvají přednastavené styly textu v aplikaci Word. Buď nevyhovuje písmo, velikost,…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…