Jak používat zeleninu pak choi | rady a tipy
Pak choi neboli čínské zelí je brukvovitá zelenina stejně jako naše klasické zelí. Jeho využití se u nás většinou omezilo pouze na přípravu zeleninových salátů – existuje však více způsobů, jak pak choi v kuchyni používat. Pokud hledáte novou zeleninu, kterou můžete začlenit do svého jídelníčku, pak choi je skvělou volbou. V dnešní době je navíc k sehnání ve většině supermarketů. Jak tuto asijskou pochoutku využít v kuchyni?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na rychlé asijské stir fry s tofu a čínskými nudlemi | recept
Jak na rychlé asijské stir fry s tofu a čínskými nudlemi | recept. Rychlá asijská specialita z prudce osmažených kousků zeleniny obohacených o de…
Jak na zdravou domácí ovocnou zmrzlinu | recept
Domácí ovocná zmrzlina | recept. Chcete se v horkém letním počasí zdravě osvěžit? Skvělou a velmi chutnou možností, kterou milují děti i dospělí, je z…
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept. Neuvěřitelně elegantní spojení slaných a sladkých chutí vietnamské kuchyně, s nímž z …
Jak připravit tofu s omáčkou Teriyaki | recept asijské kuchyně
Jak připravit tofu s omáčkou Teriyaki | recept asijské kuchyně. Výčet surovin uvedených v receptech asijské kuchyně mě pokaždé dostane. Tol…
Jak na kuřecí mletou směs s „asijskou“ chutí a vůní | recept
Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…