Jak používat koření
Nejste si jistí, které koření použít? K čemu slouží badyán, je vhodná ke skopovému masu majoránka? Kdy použít vanilku a jaké koření použít do zavařenin a nakládaných pokrmů? Koření, koření a zase omamné koření. Podívejte se na pár rad, kdy používat koření, a do kterých jídel.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vařit v elektrickém parním hrnci
Proč vařit v parním hrnci, proč si pořizovat další „krám“ do domácnosti? Pro štíhlou linii, pro báječnou chuť připraveného jídla nebo pro zdraví. Vaři…
Jak uchovat libeček na zimu | recept na domácí polévkové koření
Libeček je vytrvalá rostlina vysoká asi 2 metry. Pochází ze Středozemí a po Evropě ho rozšířili jako lék křesťanští mniši. V současnosti je libeček oz…
Jak zpracovat starý chleba | recepty
Jak zpracovat starý chleba | recepty. Návody a recepty na zpracování starého chleba. Chleba není tak levný, abychom nesnědené kousky házeli do odpadu.…
Jak skladovat čerstvé potraviny | rady
Jak skladovat čerstvé potraviny | rady. Běžně se stává, že některé potraviny, které nakoupíme, ihned nezpracujeme. Ne vždy odhadneme, kolik přesně toh…
Jak připravit hořčicový vepřový bůček | recept
Hořčicový vepřový bůček | recept. Vepřové maso a vepřový bůček obzvlášť, nepatří mezi masa, která bychom měli konzumovat často. Obsahuje příliš velké…