Jak nahradit cukr při pečení
Jak nahradit cukr při pečení | rady a tipy. Klasický bílý cukr rozhodně neprospívá našemu zdraví. S cukrem roste touha po dalším sladkém. Bohužel s sebou nenese žádná pozitiva. Jedná se pouze o tzv. prázdné kalorie (hodně energie a žádné živiny), které akorát způsobují přírůstek tukové hmoty a zvyšují riziko civilizačních chorob. Pokud si nechceme odepřít sladké, můžeme cukr nahradit. Jaké varianty jsou ty vhodné, a které nikoliv?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zdravěji sladit
Jak zdravěji sladit | tipy. Sladké máme rádi skoro všichni a i ten, kdo si zrovna nepotrpí na cukrovinky, potřebuje sladkou složku jídla – třeba v pod…
Jak připravit dietní ovesné cookies | recept
Dietní ovesné cookies | recept. Chcete si připravit něco sladkého a zároveň dietního? Vyzkoušejte dietní ovesné cookies podle našeho receptu. Jsou vyr…
Jak upéct ovesný linecký koláč | recept
Ovesný linecký koláč | recept. Pokud máte přebytek domácí marmelády nebo Vás honí mlsná a zároveň dbáte na štíhlou linii, vyzkoušejte linecký koláč z…
Jak upéct zdravé a chutné cuketové kuličky | fit recept
Léto se pomalinku blíží ke své polovině, ale každoroční cuketová smršť ještě nějakou dobu, bohužel či bohudík (nehodící se slovo ignorujte), potrvá.…
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jst…