Jak na zapečenou smetanově-máslovou růžičkovou kapustu | recept i pro vegetariány
Jak na zapečenou smetanově-máslovou růžičkovou kapustu | recept i pro vegetariány. Chuťově výrazné kapustičky jsou ve spojení s lahodnou smetanou a na másle opraženou strouhankou opravdovou delikatesou. Máslově jemnou, dokonale krémovou a navíc neskutečně snadnou a rychlou na přípravu. Zapečené kapustičky lze servírovat coby bezmasý pokrm s vařenými bramborami či opečeným toastem, ale i jako zeleninovou přílohu k masu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit pečenou zeleninu s rajčatovou omáčkou a sýrem | sezónní recept
Jak připravit pečenou zeleninu s rajčatovou omáčkou a sýrem | sezónní recept. Ano, tak tato dobrota se dá opravdu nazvat pekáčem plným zeleniny. A ne…
Jak uvařit růžičkovou kapustu v kokosové omáčce | recept
Jak uvařit růžičkovou kapustu v kokosové omáčce | recept. Kombinace indického koření s kokosovým mlékem jednoduše nezklame. Funguje snad s č…
Jak upéct kapustičky se slaninou a jablky | recept
Jak upéct kapustičky se slaninou a jablky | recept. Dozlatova opečené kapustičky jsou v kombinaci s křupavou slaninou a šťavnatými jablky op…
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty. Na Wikipedii se dočtete že šakšuka je původem severoafrický zeleninový pokrm, který se stal velm…
Jak zapéct rajčata plněná ochuceným kuskusem | recept
Jak zapéct rajčata plněná ochuceným kuskusem | recept. Ve vývaru připravený, kořením provoněný a slaným sýrem zvýrazněný kuskus, jímž jsou naplněna a…