Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na výtečnou nadýchanou velikonoční nádivku s uzeným?

nádivka

Ještě jste tradiční český pokrm - velikonoční nádivku, nikdy nezkoušeli připravit, ale víte o ní a láká vás si ji připravit? Anebo jste ji pekli, ale vůbec se vám nepodařila, snědl se z ní jen kousek a zbytek putoval k vašim či babiččiným slepicím? Ať už nádivku, nebo také hlavičku, jak se jí říká, pravidelně připravujte, nebo půjde o vaši premiéru či nový pokus, určitě zkuste tuhle skvělou nádivku s uzeným. Je jemná, nadýchaná, má vyrovnanou chuť, nemá žádný divný „konec“. Chutná malým i velkým, kteří mají rádi uzené maso.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak vařit s červenou čočkou
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.