Jak na vynikající vánoční kokosky | recept
Máte rádi chuť a vůni kokosu? Pokud ano, zařaďte do svého seznamu vánočního cukroví vynikající kokosky, které jsou slepeny čokoládovou náplní k lineckému kolečku a následně namočeny v čokoládové polevě. Tento recept na vánoční cukroví je sice trochu náročnější, ale ta lahodná chuť za tu práci rozhodně stojí. Přesvědčte se sami, lahodným kokosovým cukrovím své blízké určitě oslníte. Podrobný postup, jak na vynikající vánoční kokosky, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Helenčino pečení – Helena Vybíralová.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Dobrý den, ocet, citronová šťáva nebo špetka vinného kamene usnadní šlehání. Sníh se vyšlehá rychleji.
Helenko, proč a jaký význam tam má ocet? děkuji za odpověď.