Jak na vánoční medové sušenky s černorybízovou marmeládou | recept
Vánoční medové sušenky s černorybízovou marmeládou | recept. Recept na medové sušenky je velice jednoduchý a přitom efektní. Těsto připomíná těsto perníkové a díky marmeládě z černého rybízu získají sušenky výraznou a specifickou chuť. Správně skladované sušenky vydrží i několik týdnů, navíc se časem rozleží a chutnají ještě lépe. Pokud sušenky nesníte přes vánoční svátky, můžete si je vzít ještě v novém roce ke svačině.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kořeněné vánoční sušenky Spekulky | recept
Vánoční sušenky Spekulky | recept. Spekulky jsou kořeněné cukroví, které se peče v období Adventu v Německu (i jinde). Přidává se do nich směs několik…
Jak upéct vánoční kytičky s marmeládou | recept
Vánoční kytičky s marmeládou | recept. Vánoční cukroví je výzvou pro hospodyňky. Je obrovské množství druhů a každý rok přibývají nové a nové nápady.…
Jak upéct vločkový koláč s černým rybízem | recept
Vločkový koláč s černým rybízem | recept. Na létě mám nejradši, že se stačí projít po zahradě a hned máte spoustu čerstvých surovin na vaření a pečení…
Jak upéct kakaové cukroví s kokosem | recept
Kakaové cukroví s kokosem | recept. Toto cukroví se dá péci na poslední chvíli před příležitostí, na kterou ho plánujete. Těsto je hodně kakaové a v c…
Jak upéct cukroví s ořechovo-medovým krémem | recept
Cukroví s ořechovo-medovým krémem | recept. Receptem na medové koláčky jsem (při prvním čtení) byla nadšena. Žádné složité vyvalování těsta…