Jak na tradiční, ovšem tentokrát strouhanou Grónskou pomazánku | recept
Klasická, tradiční a nikterak náročná pomazánka z měkkého salámu a sýru, tradičně známá jako pomazánka Grónská, nezklame a neomrzí ani v podobě jemného nastrouhání na místo tradičního pomletí. Stále se jedná o tradiční spojení měkkého salámu a sýru s máslově jemným základem, a samozřejmě nezbytným a tradičním majonézovým doplňkem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak pohotově připravit Kunovjankovou pomazánku se salámem
Pohotová, na suroviny nenáročná, ale přitom tak neotřelá. Právě taková je rychle připravená, šťavnatá a jemná Kunovjanková pomazánka, která je v…
Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept
Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept. Jemná chuť tresčích jater, podpořená stejně tak jemnými, natvrdo uva…
Jak připravit lahůdkovou pomazánku z tvarůžků a Cottage sýru | recept na sýrovou pomazánku
Jak připravit lahůdkovou pomazánku z tvarůžků a Cottage sýru | recept na sýrovou pomazánku. Tvarůžková pomazánková lahůdka, v níž i přes smetanov…
Jak připravit jemnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem | recept
Jak připravit jemnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem | recept. Jedinečné spojení nasládlé mrkve, celeru a nakyslého jablka dá vzniknout úžasně j…
Jak udělat hermelínovou pomazánku s vejci | recept
Hermelínová pomazánka s vejci | recept. Máte rádi hermelínovou pomazánku, ale v létě nemáte odvahu koupit si ji v obchodě? Máme pro vás snadný recept,…