Jak na rychlou chuťovku z růžičkové kapusty a sýra Grana Padano
Výrazná a nezaměnitelná chuť drobné růžičkové kapusty je tím pravým základem pro přípravu rychlé chuťovky, jejíž intenzita je podpořena nejen bylinkami a česnekem, ale především aromatickým sýrem Grana Padano. Ten během chvilkového zapečení (gratinování) přemění růžičkovou kapustu v dokonalou chuťovku výtečnou zejména ke kvalitnímu vínu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kapustičky se slaninou a jablky | recept
Jak upéct kapustičky se slaninou a jablky | recept. Dozlatova opečené kapustičky jsou v kombinaci s křupavou slaninou a šťavnatými jablky op…
Jak upéct slané listové mini koláče se sýrovou nádivkou, pórkem a kapustičkami
Jak upéct slané listové mini koláče se sýrovou nádivkou, pórkem a kapustičkami. Křehké listové těsto jako křupavý základ pro sýrovou nádivku ze sýru c…
Jak uvařit růžičkovou kapustu v kokosové omáčce | recept
Jak uvařit růžičkovou kapustu v kokosové omáčce | recept. Kombinace indického koření s kokosovým mlékem jednoduše nezklame. Funguje snad s č…
Jak z brambor a šťavnaté zeleninové směsi připravit jemné muffiny | recept
I brambory zbylé z předešlého dne lze přeměnit do podoby velice atraktivní a chutné. A to jejich využitím do těchto jemných bramborových muffinů,…
Jak upéct slaný šťavnatý koláč s vejci a jarní cibulkou | recept
Tento zelenou cibulkou zpestřený, uvařenými vajíčky obohacený a svěžím kefírem ke šťavnatosti povznesený koláč, je po snadné přípravě velice atraktivn…