Jak na prořezávání kostí při přípravě filetů
Podívejte, jak připravit kapra bez kostí. Drobné kosti v kapřím mase rozrušíte prořezáváním porcí kapra. Při následné konzumaci pokrmů z takto upraveného kapra se pak nemusíte drobných kostiček obávat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak si vyrobit vánoční dekorace | návody
Vánoční dekorace | návody. Na Vánoce je zvykem zdobit si domácnost různými vánočními aranžmá. Obchody jich nabízejí spousty, mnohdy velmi drahých. Let…
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách. Zabití vánočního kapra je dovednost, bez které se zejména ženy „docela rády obejdou“. Vždyť specializ…
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady. Maso ryby je obecně považováno za velmi zdravou potravinu. Rybí maso je velmi chutné a bohaté na důležité vi…
Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak pěstovat tlustici
Jak pěstovat tlustici | rady a tipy. Když budete vědět, jak na to, pokojová rostlina tlustice vejčitá se vám odmění svou krásou. Při správné péči jde…