Jak na paprikové bruschetty s bylinkami | recept
Paprikové bruschetty s bylinkami | recept. Co s nesnědeným gumovým pečivem? Pokud se vám stane, že naddimenzujete hlad své rodiny a pečivo zbude, vyzkoušejte následující recept. Je velice jednoduchý a chutný, zabijete tak dvě mouchy jednou ranou. Zbavíte se přebytků a zároveň si přichystáte pohoštění pro návštěvu nebo rychlou večeři. Základem je gumové nebo lehce ztvrdlé pečivo, které je ochuceno směsí olivového oleje, koření a bylinek. Variant je spousta a fantazii se meze nekladou, pokaždé můžete vykouzlit jinou chuť a pokaždé sklidíte zaručený úspěch.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit salát z opékaných paprik a cuket s česnekem a bazalkou | recept
Salát z opékaných paprik a cuket s česnekem a bazalkou | recept. Máme tu sezón letní zeleniny, využijte ji a připravte si rychlý salát. Potřebovat bud…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak na zapečenou brokolici s parmazánem | recept
Zapečená brokolice s parmazánem | recept. Brokolice vzbuzuje velmi rozporuplné emoce. Někdo na ni nedá dopustit, jiný k ní chová hluboký odpor. Přitom…
Jak na bramborovou kaši s kukuřicí a hrubozrnnou hořčicí | recept
Bramborová kaše s kukuřicí a hrubozrnnou hořčicí | recept. Zbyla vám kaše a vám je líto ji vyhodit? Existuje spousta způsobů, jak ji využít. Vyzkoušej…
Jak uvařit polévku z červené řepy a řapíkatého celeru s pestem | recept
Polévka z červené řepy a řapíkatého celeru s pestem | recept. Variací na zeleninové polévky je opravdu hodně, vlastně záleží na vaší fantazii a chuti.…