Jak na malinové gazpacho | recept
Malinové gazpacho | recept. Gazpacho je španělská studená polévka. Existuje mnoho variant, jejichž základem bývají vyzrálá rajčata. Podle následujícího receptu si připravíte netradiční gazpacho, jehož hlavní složkou jsou maliny, které jsou doplněny klasickými rajčaty. Princip gazpacha spočívá v tom, že zeleninu (v našem případě zeleninu a ovoce) marinujete alespoň den v zálivce z oleje a octa. Když se zelenina nasaje, je třeba ji rozmixovat. Tato studená polévka se může podávat samotná či místo salátu. Skvělá je i jako osvěžující doplněk grilovačky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat nejjednodušší rajčatový salát s jarní cibulkou a zakysanou smetanou | recept
Rajčatový salát s jarní cibulkou a zakysanou smetanou | recept. Srpen patří rajčatům, můžeme si pochutnávat na nejrůznějších odrůdách. Jisté však je,…
Jak připravit salát z opékaných paprik a cuket s česnekem a bazalkou | recept
Salát z opékaných paprik a cuket s česnekem a bazalkou | recept. Máme tu sezón letní zeleniny, využijte ji a připravte si rychlý salát. Potřebovat bud…
Jak připravit italské jednohubky | recept
Italské jednohubky | recept. Receptů na jednohubky se hodí mít vícero. „Italské“ jednohubky jsou rychle připraveny a ocení je i vegetariáni. Nepotřebu…
Jak přichystat kapustový nákyp z pánve | recept
Kapustový nákyp z pánve | recept. Kapusta je bohužel poměrně upozaděná zelenina, která však skýtá velké možnosti. Můžete ji zpracovávat jako přílohu,…
Jak připravit melounové gazpacho | recept
Jak připravit melounové gazpacho | recept. Studená polévka gazpacho je ze španělské kuchyně již poměrně dobře známá. Nejen že je její příprava ne…