Jak na lilkové čatní s rajčaty a česnekem
Jak na lilkové čatní s rajčaty a česnekem. Čatní je kořeněná sladko-kyselá směs marmeládové konzistence, která je úžasná snad k čemukoliv. Tato pikantnější verze podle následujícího receptu, plná lilků, rajčat, cibule a česneku, skvěle doplní jak grilované maso, tak sýr, ale i osmažené topinky. A když se k tomu přidá jedno vychlazené pivo, je to dokonalá kombinace.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na rychlou lilkovou pánev načerno | recept
Jak na rychlou lilkovou pánev načerno | recept. Tato efektně vypadající pánev plná velkých kusů barevné zeleniny vás velice snadno přesvědčí, že rychl…
Jak na rolované lilkové jednohubky s náplní | recept
Jak na rolované lilkové jednohubky s náplní | recept. Jednohubky bez pečiva! Sen těch, kteří se s pečivem zrovna nepřátelí. A upřímně, po ochutná…
Jak připravit Sečuánský grilovaný lilek | recept
Jak připravit Sečuánský grilovaný lilek | recept. Kousky dozlatova ogrilovaného lilku potřené pikantní, lehce zkaramelizovanou a jemně nasládlou marin…
Jak připravit teplý lilkový salát s Tahini dresinkem | recept
Jak připravit teplý lilkový salát s Tahini dresinkem | recept. Úžasný teplý salát s orientálním laděním - právě v této oblasti je lilek dos…
Jak zapéct lilek plněný zeleninou | recept
Jak zapéct lilek plněný zeleninou | recept. S tímto receptem zjistíte, že je někdy opravdu příjemné jídelníčku odlehčit a klasické masové náplně…