Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na libečkovou polévku | recept

31. Květen 2021

Libeček je velmi oblíbenou bylinkou, která má díky své výrazné chuti a vůni široké využití v kuchyni. Využijte této zdravé bylinky i Vy a připravte si z ní polévku., která Vám určitě zachutná. Příprava polévky je velmi snadná a rychlá. Podrobný postup, jak uvařit libečkovou polévku, Vám přináší následující videorecept z kanálu Bylinky.

Co je potřeba

  • 1 menší červená cibule
  • kousek másla
  • 15 stonků čerstvého nakrájeného libečku
  • 3 mrkve
  • 1 větší petržel
  • kousek celeru
  • 2 brambory
  • 1 litr vody
  • 1 lžička soli
  • pepř
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zpracovat jedlé kaštany | 4 recepty
Jak zpracovat jedlé kaštany | 4 recepty
Jedlé kaštany se jedí pečené jen tak, nebo se dále zpracovávají buď pečené či vařené. Vyrábí se z nich například náhražka nugátu. Před pečením, vaření…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.