Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na jarní pomazánku s pažitkou | recept

19. Duben 2021

Pažitka obsahuje velké množství vitaminů a má jemně cibulovou chuť, díky které se skvěle hodí do pomazánek. Připravte si chutnou jarní pomazánku s pažitkou, jarní cibulkou a ředkvičkami, příprava je velmi snadná a na čerstvém pečivu báječně chutná. Podrobný postup přípravy naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Bylinky.

Co je potřeba

  • jarní cibulka
  • pažitka
  • 5 ředkviček
  • 400 g čerstvého sýra
  • 1 lžička hořčice
  • sůl a pepř
  • kousek avokáda
  • ½ kedlubny
  • 1 menší červená řepa
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.