Jak na hadovky v pikantní marinádě | recept na delikatesu z okurek
Jak na hadovky v pikantní marinádě | recept na delikatesu z okurek. Že jsou hadovky dobré akorát tak na salát? Omyl. Tyto marinované hadovky vás o tom přesvědčí. Několik dnů uleželé okurky v lehce pikantní, kořeněné marinádě ze zázvoru, česneku, medu a sójové omáčky, spolu s přidanou mrkví a jarní cibulkou totiž vytvoří neskutečnou delikatesu, vedle které bude i sebelepší salát stále „jen“ salát.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit orientální salát z pečené zeleniny | recept
Jak připravit orientální salát z pečené zeleniny | recept. Mísa plná pečené zeleniny, která je, díky orientálnímu koření, skutečnou delikatesou. Voňav…
Jak připravit šťavnatý salát z pekingského zelí, jablek a jablečného křenu | recept
Snoubení zeleniny a ovoce je nejen neobvyklé, ale zároveň i velmi chutné a pro saláty tedy přesně to pravé. Jednou z takových netradičních, avšak laho…
Jak připravit salát z vařené kořenové zeleniny a šťavnatých jablek | recept
Jak připravit salát z vařené kořenové zeleniny a šťavnatých jablek | recept. Jedinečný salát z jemné, příjemně aromatické a lehce nasládlé kořeno…
Jak připravit listový salát s čerstvým sýrem a balzamikovým dresinkem | recept
Jak připravit listový salát s čerstvým sýrem a balzamikovým dresinkem | recept. Slaný čerstvý sýr s česnekovou příchutí dokáže spolu s inten…
Jak na domácí čalamádu ze zelí a paprik | recept
Domácí čalamáda ze zelí a paprik | recept. Vrcholí sklizeň zeleniny, všude je velký výběr rozmanitých druhů. Co takhle zkusit namíchat čalamádu na zim…