Jak na domácí vafle | recept
Připravte své rodině vynikající domácí vafle k snídani, příprava vaflí je velice snadná a rychlá. Vafle můžete podávat například s ovocem, čokoládou, burákovým máslem nebo marmeládou. K přípravě budete potřebovat následující suroviny: 4 lžíce krupicového cukru, špetku soli, 1 balíček kypřícího prášku, 440 g polohrubé mouky, 4 lžíce rozpuštěného másla, 4 vejce, 600 ml mléka. Podrobný postup výroby domácích vaflí vám přináší následující video od Life by Kristy.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Jak na mimořádně jemný a vláčný zákusek z pařížského těsta a smetanově tvarohové nádivky z bílé čokolády
Mimořádně jemný a vláčný zákusek, ve kterém se sladká bílá čokoláda přidaná do smetanově tvarohové nádivky dokonale snoubí s těstem obohaceným pařížsk…
Jak upéct atraktivní čokoládový moučník s jemným makovým krémem | recept
V řezu tak atraktivní, hořkou čokoládou v korpusu doplněný a jemným smetanovým krémem ozdobenými moučník, který mezi ostatními čokoládově la…
Jak z jemného těsta a dvou nádivek upéct jednoduchý třívrstvý zákusek
Pouze tři jednoduché vrstvy stačí k upečení tohoto skvostného, barevně sladěného třívrstvého zákusku. Tedy zákusku z jemného těsta v pr…
Jak upéct klasiku v podobě máslového koláče s makově-tvarohovou nádivkou a krupicovou žmolenkou
Ovocem, mákem či tvarohem doplněné máslové koláče, k tomu ještě ozdobené hrudkovitou žmolenkou jsou klasikou, která nezklame. Bezpochyby proto ne…