Jak na ďábělskou topinku | recept
Křupavá topinka s ostrým masem a posypaná sýrem je vynikající dobrotou, která se náramně hodí k vychlazenému pivu. Pokud jste dostali chuť na něco masového a pikantního k večeři, ale nechce se Vám dlouho stát u plotny, pak je ďábelská topinka tou správnou volbou. Nechejte se inspirovat následujícím videoreceptem z kanálu Recepty bez brepty, náramně si pochutnáte.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit pikantní vepřové kostky na černém pivu a kořenové zelenině
Jak připravit pikantní vepřové kostky na černém pivu a kořenové zelenině. Tato prvotřídní specialita z jednoho pekáče, divokým kořením ochuceného…
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept. Poctivý kus vepřového masa potřený kořeněnou balzamikovou marinádou a následn…
Jak upéct vepřové koleno | recept
Vepřové koleno je maso, jež vás při dobré úpravě překvapí chutí a šťavnatostí. Je oblíbené na grilování, pečení i uzení. Pivní slavnosti v sousedním N…
Jak upéct kuřecí křupavé kousky | recept
Kuřecí křupavé kousky | recept. Křupavé kousky kuřecího masa, upečené podle následujícího receptu, potěší zejména ty, jež mají v oblibě jistý řet…
Jak uvařit králíka ve dvou proměnách pro nejmenší | recept
Králík ve dvou proměnách | recept. Při vaření pro děti je základem příliš nekombinovat, děti mají rádi v jídle jednoduchost. Proto vám zde předkládám…