Jak na bylinkové nakládané hermelíny | recept
Nakládaný hermelín | recept. Nakládaný hermelín je velmi oblíbený předkrm či hospodská pochoutka k pivu. V případě, že si nakládaný hermelín objednáte v restauraci, nebudete znát kvalitu sýra ani dalších ingrediencí a pokud si nakládané hermelíny koupíte v supermarketu, jejich složení Vás asi moc nepotěší, některé bohužel obsahují i glutaman sodný, umělá sladidla, kvasný lihový ocet apod. Není nic jednoduššího, než si nakládané hermelíny připravit doma, můžete do nich přidat koření a bylinky podle své chuti a ještě ušetříte.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak z listového těsta vykouzlit slané pohoštění v podobě nápaditých rajčatových mini galetek
Z listového těsta lze vykouzlit nepředstavitelné množství nápaditých variací na slané pohoštění. Jedním takovým nápaditým a v chuti okouzluj…
Jak uvařit jemnou cuketovou polévku s hráškem a kukuřicí
Svěže zelená a žlutou kukuřicí rozzářená cuketová polévka, která je v jemnosti podpořená mladým a svěže zeleným hráškem, ale i sladkou kukuřicí,…
Jak na pestrobarevný, delikátně pikantní zelný salát s neotřelou rajčatovou zálivkou
Pestrobarevná kompozice vybraných druhů zeleniny v pojetí nakládané okurky, sladké mrkve i pikantního zelí je dokonalou chuťovou harmonií pro nás…
Jak z brambor a šťavnaté zeleninové směsi připravit jemné muffiny | recept
I brambory zbylé z předešlého dne lze přeměnit do podoby velice atraktivní a chutné. A to jejich využitím do těchto jemných bramborových muffinů,…