Jak kandovat citronovou kůru | návod
Jak kandovat citronovou kůru | návod. Ze 6 citronů v bio kvalitě odstraňte kůru, nakrájejte ji na proužky a vařte ve 4 šálcích vody. Po 5 minutách varu přeceďte, zalijte čerstvou vodou a opět převařte. Postup třikrát opakujte, odstraníte hořkost.
Ve 2 šálcích vody rozpusťte 2 šálky cukru, přidejte okapanou kůru a vařte 30 minut. Občas zamíchejte. Sceďte a kůru obalte ve 1/4 šálku cukru. Rozložte do jedné vrstvy a nechte 12 hodin zaschnout. Recept je z kanálu ONgov
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít citrusovou kůru | rady do domácnosti
Jak využít citrusovou kůru | rady do domácnosti. Citrusovou kůru nemusíte vyhazovat, využijte ji v domácnosti. A nemusí jít jen o kůru z pomerančů neb…
Jak kandovat ovoce
Jak na kandované ovoce | recept. Kandování je způsob zpracování ovoce, při kterém se šťáva v ovoci nahrazuje nasyceným cukerným roztokem. Postup je sn…
Jak připravit salát citrusová bomba | recept
Salát citrusová bomba | recept. Z hlediska příjmů vitamínů bývá zimní období obtížné pro náš organismus. Naštěstí si díky dovozu můžeme oproti předchá…
Jak připravit sušené ovoce | rady
Jak připravit sušené ovoce | rady. Sušené ovoce, pochoutka, která se hodí pro jakoukoli příležitost nebo jen při sledování televizních pořadů. Tady je…
Jak využít hlívu ústřičnou pro zdraví | recept na tinkturu z hlívy ústřičné
Jak využít hlívu ústřičnou pro zdraví | rady a tipy. Hlívu ústřičnou můžete použít nejen pro přípravu falešné dršťkové polévky. Hodí se i pro přípravu…